Riotsi

Kohteesta HommaWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Riotsi on Suomen läntinen naapurimaa Ruotsi sellaisena, kuin se jo vuonna 2014 näyttäytyi 55:llä no-go-alueella ja Ruotsin virallisen maahanmuuttovillityksen ansiosta tulevaisuudessa laajemminkin. Siinä missä Ruotsi on rauhanomainen ja viihtyisä sivistysvaltio, Riotsissa autot palavat kaduilla, ihmisiä pahoinpidellään ja raiskataan, ja viranomaiset eivät uskalla puuttua asioihin järjestyksen palauttamiseksi.

Sanan etymologia

Riotsin alkuperä on kirjoitusvirheessä, joka johtui yksinkertaisesti siitä, että näppäimistössä kirjaimet u ja i sijaitsevat vierekkäin.[1] Kirjoittaja korjasi myöhemmin näppäilyvirheensä, mutta uudissana oli jo havaittu ja lainattu myöhempiin kirjoituksiin.[2] Englannin kielessä "riots" tarkoittaa suomeksi mellakoita.

Lähteet

  1. Lahti-Saloranta (nimimerkki) kirjoitti Hommaforumilla Ruotsin tilanteesta 2014-12-10 19:12: "Lehtijutussa puhuttiin että SD aiheuttaa sekasortoa ja ruotsalaiset tykkäävät järjestyksestä. Kävisivät niillä NoGo alueilla niin näkisivät millainen järjestys se Riotsia odottaa."
  2. Archaeopteryx (nimimerkki) Hommaforum 2014-12-11 09:25: "OT: Tahallinen tai vahinko, Riotsi kuvastaa hyvin nykyistä etnisväkivaltaista naapurimaatamme, joka ennen Ruotsina tunnettiin."